PDH Offices

Photos Drawings

The open space in Paradigm DH exhibits a careful selection of visual separators, forming spatial enclosures between the reception area, meeting room, and workstations. Within the multi-functional space, these partitions could be stacked in a way to visually create one spatial entity when needed. The neutral earth tones and unique textures exhibited are by-products of the recycled materials used, adding an entirely new dimension to the beauty of the space.The winning outcome is a result of the recycled materials employed, stemming from an old obsession to discover new materials and their potential. The use of paper roll tubes as spatial dividers projects the use of these materials with different applications, ultimately resulting in a casual space tailored for the individual comfort of each user. The choice of these raw materials with their natural characteristics illustrates their adaptability to change with time, building upon the potential of re-use.